Kedves Versenyző!

Ebben a tanévben rendezzük meg a Curie Kémia Emlékversenyt 35. alkalommal. Most egy plusz versenyre hívunk!

Ez a következő: Az elmúlt években a kémia verseny országos döntőbe jutói közül keress meg egy egyetemistát vagy felnőttet, és készíts vele interjút. Az interjú maximum 4 perces legyen, és a versenyről, illetve a kémiával való kapcsolatáról kérdezd. Erre a versenyre legkésőbb április 19-ig jelentkezhetsz az alapítványunknál curieversenyek@gmail.com címen.

Miután jelentkeztél, küldünk egy Hozzájárulás című kitöltendő nyilatkozatot, melyben a riportalanyod hozzájárul a riport nyilvánossá tételéhez.

A riportot a nyilatkozattal együtt interneten április 29-ig küldd el az alapítvány címére.

A riportokat a verseny napján egy teremben bárki megnézheti.

A legjobb riportkészítők – melyekről 2024. május 4-ig értesítést küldünk – a verseny napján, 2024. május 11-én az eredményhirdetéskor jutalmakat kapnak, ha értékelhető számmal érkeznek benevezések. A riportkészítés jogosultságot jelent a döntő jubileumi rendezvényein való részvételre akkor is, ha nem került a riportotok legjobbak közé s a kémia döntőbe sem jutottál be.